vrijdag 10 februari 2012

persbericht scientology n.a.v. boek Batstra

N.a.v. het aankomende boek van Laura Batstra hierbij een persbericht van Scientology. Daar is een heel enge beweging aan gekoppeld die ten strijde trekt tegen psychiatrie. Waarschuwing: dit kan schokkend zijn en wil je je niet laten beledigen klik dan de link niet aan. Ook kan een teiltje in de buurt raadzaam zijn voor het geval je over je nek gaat!

klik hier

4 opmerkingen:

  1. Zoiets kun je verwachten van een bedrijf (want scientology is gewoon een bedrijf dat zelfhulpcursussen verkoopt tegen exorbitante prijzen) dat de psychiatrie verantwoordelijk stelt voor 9/11, de Duitse concentratiekampen waar joden werden vermoord, de Apartheid, slavernij, terrorisme, racisme, extremisme: noem maar iets op, en volgens deze gekken zit de psychiatrie er achter. (Zie ook http://www.scamofscientology.nl/pagina29.html)
    Ze willen, ook al is met de grofste leugens, een eind maken aan psychiatrie, maar hebben zelf NIETS te bieden!
    En dat terwijl de oprichter van scientology nota bene zèlf in 1947 hulp vroeg van een psychiater!
    (Zie http://www.scamofscientology.nl/pagina6.html)
    Maar dat mag niemand weten.........

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Kennen jullie het sprookje van Pinokkio?
    Oei, heer (of mevrouw?) Schilte, pas op dat uw neus niet door uw beeldscherm stoot ...

    Groet,
    Van Zanten

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. LOL! Mijn antwoord hierboven is gebaseerd op FEITEN, meneer of mevrouw van Zanten. Maar laat die vooral niet in de weg staan van uw opinie......

      Verwijderen
  3. Op de folder " de weg naar geluk" uitgegeven door de Scientologie " kerk"
    staat op de achterzijde: Dit is wellicht de eerste niet-religieuze morele code....." Er wordt gezegd dat dat er geen connectie is met enige religieuze organisatie.
    Voor zover ik weet wordt Scientologie in Nederland nog steeds als kerk erkent en geniet de bijbehorende privileges, terwijl het hier, in deze publicatie, ook zegt niets met religie van doen te hebben.
    Scientologie is ook geen kerk, maar een bedrijf.

    BeantwoordenVerwijderen