donderdag 13 oktober 2011

boek over onvoorwaardelijke liefde voor je kind met psychische problemen

Op 10 oktober 2011, is het World Mental Health Day. Een internationale dag die in het teken staat van mensen die het minder goed hebben getroffen in hun leven. Zij worstelen met geestelijke gezondheidsproblemen.

Onze minister van Volksgezondheid, Edith Schippers, vindt dat zij psychische problemen vooral in hun eigen kring moeten uitvogelen.

Dat is leuk bedacht, maar ver bezijden de werkelijkheid.


Ook verschijnen er gekscherende berichten in dagbladen zoals de Volkskrant dat het normaal is dat ouders op het schoolplein aan elkaar vragen ‘En wat voor psychische aandoening heeft jouw kind? Krijgt hij daar ook een rugzakje voor?’
Giovanni Wouters, politicoloog, steekt in &Opinie&Debat van 13 augustus 2011 hiermee de draak. Zijn dochter lijdt aan het DNK-syndroom, ofwel zij is een Dood Normaal Kind en daarmee een uitzondering.



Lees de eerste tien bladzijden van ‘VOLG DE BLAUWE LIJN, voetstappen van de liefde’ via http://www.tenpages.com/manuscript/volg_de_blauwe_lijn klik hier Een verhaal dat gaat over ouderliefde.
Bestaat onvoorwaardelijke ouderliefde als jouw kind je verkettert en een psychiatrisch ziektebeeld blijkt te hebben?

Tot hoever ga je? Heb je nog een eigen leven?



Geloof in de zeggingskracht van ‘Volg de blauwe lijn’ en investeer een aandeel van vijf euro.
Lees in de bijgaande flyer alles over de spelregels. Ik hoop dat je mijn ambassadeur wilt worden zodat dit verhaal op ieders lippen gaat branden.

Een verhaal dat het verdient om uitgegeven te worden.



Natuurlijk krijg je, als mijn aandeelhouder en ambassadeur, een uitnodiging voor mijn boekpresentatie.

Ik reken onvoorwaardelijk op je!



--------------------------------------------------------------------------------

VOLG DE BLAUWE LIJN’ gaat over de grenzen van ouderliefde.
Blijft je liefde voor je zoon of dochter onvoorwaardelijk als je nog maar een schim van jezelf bent? Ga je door of zijn er grenzen aan ouderliefde?De coveromslag symboliseert de verscheurde emoties van een moeder in diepe rouw over haar dochter die schizofrenie als levensgezel heeft en haar intense liefde die het nooit kan winnen van het monsterverbond dat haar dochter met hem heeft gesloten. Gearmd lopen ze over de blauwe lijn, op weg naar de psychiatrische afdeling van het ziekenhuis. ‘Voetstappen van de liefde,’ doorbreekt haar dochter de stilte.Met scheefgehouden gezicht luistert ze naar stemmen. ‘Volgens mij vinden ze je aardig.’

Zorg dat ‘VOLG DE BLAUWE LIJN’ op ieders lippen gaat branden.Word aandeelhouder. Volg me op Twitter. Wordt #volgdeblauwelijn een trending topic? Hartelijke groet,Geertje Paaijwww.geertjepaaij.weebly.com



Met vriendelijke groet,

Geertje Paaij,
schrijfster 'Volg de blauwe lijn, voetstappen van de liefde'
E: g.j.paaij@quicknet.nl
M: 06 - 405 235 31
W: www.geertjepaaij.weebly.com
Twitter: GeertjePaaij

Geen opmerkingen:

Een reactie posten