vrijdag 26 augustus 2011

Walk of shame tour

Kabinet Rutte Walk of Shame Tour Het Plein Den Haag
Achter de Walk of Shame Tour zit een actieve groep mensen die ervan overtuigd is dat deze regering een halt toegeroepen moet worden. De stapeling van bezuinigingen die onevenredig hard onze samenleving gaat treffen en in tweeen zal delen. Arm en rijk, gezond en chronisch ziek/gehandicapt wordt steeds meer zichtbaar en voelbaar.

Daar waar iedereen het recht had mee te doen in onze maatschappij, recht had op een zo goed en zo zelfstandig mogelijk leven, zien we nu het tegenovergestelde gebeuren. Chronisch zieken en gehandicapten verdwijnen achter de geraniums, kinderen met bijv. ADHD of ASS krijgen niet meer de kans zich goed en verantwoord te ontwikkelen, thuis en op school. De sociale werkvoorzieningen worden voor een groot deel afgeschaft, reintergratie gaat eraan en daarnaast knikkeren we vroeg gehandicapten ook gewoon uit de Wajong de bijstand in. Daarnaast verliezen velen loon, werk en het recht en de kans op goede zorg, is cultuur straks alleen nog voor de rijkeren te betalen en gaat ons onderwijsstelsel ten onder aan regels en bezuinigingen.

Kortom tijd om in actie te komen tegen dit kabinet Rutte! Het kan en mag niet zo zijn dat dit kabinet zoveel mensen kansen en rechten ontneemt. Wij als gewone burger beginnen ons meer en meer te schamen voor dit kabinet. Doe mee en kom ook in actie!

19 september 2011 Het Plein Den Haag aanvang 11.58! Walk of shame tour 2011, het startsein van ons protest!

Via de site www.walkofshametour.nl kun je je aanmelden. Via deze site kun je ook prints voor tshirts en posters downloaden om de actie kracht bij te zetten.
De actie wordt mede ondersteund door Platform Verontruste Ouders, SP, Groen Links, ENIL, Onafhankelijk Leven, Rekening Retour, Geertje Paaij auteur van het boek Volg de blauwe lijn, Rood, Socialisme Nu, Eigen Regie Nu, Plein der beschaving

Geen opmerkingen:

Een reactie posten