dinsdag 21 juni 2011

Belangrijke oproep van Per Saldo (en van ons)

Het programma Een Vandaag zendt aankomende donderdagavond om 18.15 uur op Nederland 1 een grote reportage uit over het persoonsgebonden budget.
Zij houden voor deze uitzending een enquête om te zien hoe mensen aankijken tegen de plannen van het kabinet om voor 90 procent van de huidige budgethouders het pgb af te schaffen. Deze enquête is in samenwerking met Per Saldo gemaakt.
Een Vandaag wil dit onderzoek ook graag doen onder de leden van Per Saldo.
De enquête kan donderdagmiddag drie uur worden ingevuld!  
De enquête is op www.eenvandaag.nl te vinden.
Kom protesteren op 23 juni!
Verder willen we je nogmaals oproepen om samen met ons te komen demonstreren, aankomende donderdag van 12.00 tot 14.00 uur op het Plein in Den Haag. Jullie zijn nodig in Den Haag om het kabinet ervan te overtuigen dat zeer velen tegen de kabinetsplannen zijn. Kun je zelf niet gaan;  vraag iemand anders uit je omgeving.
Jouw stem voor het pgb telt nu en wordt hierna niet meer gehoord!
Denk niet dat anderen voor jou de kolen uit het vuur halen. Dit is een dringend beroep op iedereen die wil dat het pgb niet wordt afgebroken om te komen. Ook jij!

Misschien bent je niet zo'n type voor demonstraties of zienje vreselijk op tegen de reis, maar besef wel dat dit jouw laatste kans is om krachtig 'nee' te zeggen tegen de kabinetsplannen!

Media tijdens demonstratie
Voor een tv-programma zoekt Per Saldo een kind tussen de 8 en 12 jaar met een lichamelijke handicap, die donderdag naar de manifestatie gaat en mee wil werken aan een reportage. Hij of zij wordt dan gedurende de actie gevolgd. Hij of zij moet zelf kunnen vertellen wat het pgb voor hem of haar betekent, en wat er voor hem of haar gaat veranderen als hij of zij geen pgb meer ontvangt. Willen jullie meewerken? Mail dan met spoed je telefoonnummer naar s.damen@pgb.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten