woensdag 29 augustus 2012

Autisme Beleven Dag Twente



Na het succes van voorgaande jaren gaan we alweer voor de vierde keer `Autisme Beleven in Twente` en wel op zaterdag 6 oktober 2012 in De Vrijhof van de Universiteit Twente. Gebouw 47, Drienerlolaan 5 7500 AE te Enschede. Het congres is bedoeld voor iedereen die autisme wil ervaren en leren kennen. 08.45 uur Ontvangst
09.30 uur
Opening dagvoorzitter Marijke Stenvers (NVA) + uitreiking auti-award
09.45 uur
Annemie Mertens van Autisme Centraal: autisme en waarnemen
11.00 uur
Koffie/thee pauze
11.30 uur
Vervolg Annemie Mertens
12.30 uur
Lunchpauze
13.15 uur
1e ronde workshops
14.15 uur
Koffie/thee pauze
14.35 uur
2e ronde workshops
15.40 uur
Plenair: improvisatietheater door studenten en oud studenten van de Universiteit Twente
16.45 uur
Einde programma



Keuzemogelijkheden Workshops:

1)
Marijke Hoex is ervaringsdeskundige en laat zien HOE en WAT het leven met autisme is. Dit doet ze samen met moeder Mieke.

2)
Gody Keizer liep vast in automatiseringsland, zonder dat hij wist dat hij Asperger had. Nu gebruikt hij zijn opgedane kennis en ervaringen om anderen te helpen.

3)
Jeroen Spapens, bekend met Asperger en ADHD, werkte jaren in het speciaal onderwijs. Hij heeft zich toegelegd op de beeldvorming van autisme. Hij doet dit met behulp van jongleren, muziek en interactie met de zaal.

4)
Margretha Du Carmo werkt als autisme deskundige en autisme vriendelijke coach. Ze focust zich op de informatieverwerking van mensen met autisme en legt deze manier van verwerking in een zo simpel mogelijke manier uit aan mensen zonder autisme.

Voor meer informatie over de workshops kijk op:
www.auti-award.nl

Kosten:
de kosten bedragen € 55, - per persoon. Dit bedrag is inclusief reader, koffie/thee en lunch.

Aanmelden:
kan via j.h.m.davina@utwente.nl. Voor inlichtingen: Irma Davina 06-51346633

U kunt deelnemen aan 2 workshops. Geeft u bij aanmelding uw keuze en reservekeuze op? Wees er op tijd bij want vol=vol. Na inschrijving ontvangt u een factuur via de mail, nadat deze is voldaan krijgt u ook uw toegangsbewijs toegestuurd via de mail

Geen opmerkingen:

Een reactie posten