vrijdag 18 mei 2012

reactie Laura Batstra op artikel Van Hintum VK

Ook in de Volkskrant een reactie van mevrouw Batstra zelf waarin ze suggereert dat Malou haar 'meesterwerk' niet gelezen zou hebben. Balans zou wreed zijn voor ouders en gefinancierd worden door de farmacie. Batstra is duidelijk niet goed geinformeerd. En hoe zit het dan met de Diabetesvereniging, kijk eens op die site en zie door wie ze gesteund worden. Het blaadje staat ook vol advertenties. Dat kan dan weer wel. Zolang een oudervereniging (en dat doet Balans) transparant is over de sponsoren. En als ik me niet vergis is Balans daar allang mee gestopt juist omdat er kritiek op die link was. Waarschijnlijk luistert mevrouw Batstra veel liever naar haar geliefde Scientology beweging die de oorlog aan psychiatrie verklaard heeft. Mevrouw Batstra kan een reactie tegemoet zienwww.volkskrant.nl/vk/nl/3184/opinie/article/detail/3256513/2012/05/16/ADHD-is-niet-zoals-kanker-een-ziekte-die-huist-in-het-individu.dhtml

1 opmerking:

  1. Jammer dat jullie 'meesterwerk' schrijven. Daarmee suggereren jullie dat Batstra haar boek zo noemt, en dat doet ze niet. De boel zo verdraaien vind ik behoorlijk ziek. Ook Batstra in een kwaad daglicht plaatsen door haar te linken aan de Scientology-sekte, is van een trollerigheid... ongelooflijk.
    Hoe dat met de (onafhankelijkheid van) de diabetesvereniging zit, geen idee, maar Batstra houdt zich als psychologe bezig met psychologische onderwerpen. Dan kun je elke vereniging er wel bij halen die niet functioneert zoals je zou hopen.
    Shame on you, zo te reageren op een betrokken wetenschapster die voor zover ik het kan zien, uiterst integer haar vakgebied vertegenwoordigt.

    BeantwoordenVerwijderen