dinsdag 22 november 2011

nationale hulpgids

ZoekPgbZorg wordt Nationale Hulpgids

Na acht jaar, meer dan 50.000 geregistreerde leden en 5 miljoen bezoekers gaat www.zoekpgbzorg.nl, de grootste hulpmarktplaats van Nederland, verder als www.nationalehulpgids.nl met een nog breder hulpaanbod.

Of het nu gaat om thuiszorg, kinderopvang, huishoudelijke zorg of dagopvang, op www.nationalehulpgids.nl kunnen hulpvragers nu nog beter de hulp vinden die ze zoeken. Kleinschalig en bij hen in de buurt. Maar vooral ook: veilig en vertrouwd, dankzij de zorgvuldige screening en de betrokken gemeenschap die de site zo groot heeft gemaakt.

Natuurlijk blijft adverteren op www.nationalehulpgids.nl gratis, kunnen bezoekers elkaar nog steeds helpen op het discussieforum en vinden ze er het dagelijks nieuws over alles wat met hulp te maken heeft.

Want hulp kan altijd persoonlijker. En dat is waar www.nationalehulpgids.nl voor zorgt. Zeven dagen per week, vierentwintig uur per dag.

Noot voor de redactie: www.nationalehulpgids.nl is een online dienst van Persoonlijk Zorg Netwerk (PZN) te Amsterdam. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Yves Groen, per e-mail op yves@persoonlijkzorgnetwerk.nl of telefonisch via 0614189776.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten