dinsdag 25 oktober 2011

oproep tot demonstratie Dam 20 november Amsterdam

WELZIJN BOVEN WELVAART
Voor solidariteit en echte democratie

Voor het kabinet Rutte is niets of niemand veilig. Ze doen een ongekende aanval op chronisch zieken en gehandicapten, mensen met een beperking in de ruime zin van het woord. Ze stapelen bezuiniging op bezuiniging. Het PGB, Passend Onderwijs, Wajong, WSW, hoge eigen bijdragen GGZ AWBZ en WMO en zo kan ik door gaan. Ook wordt er hard bezuinigd op kunst en cultuur, welzijn, milieu, openbaar vervoer, gepensioneerden, uitkeringsgerichtigden, huurders, werknemers, studenten en vluchtelingen.

Daarmee wordt de rekening van de economische crisis neergelegd bij de zwakste groepen. De regering breekt solidariteit af en voedt het wij-zij denken dat bevolkingsgroepen tegen elkaar opzet.

Bankiers, speculanten, en grote ondernemingen verrijken zich in deze crisis. Dat moet stoppen! Wij willen volwaardig mee kunnen doen in deze maatschappij maar hebben daar wel hulp en begeleiding bij nodig waarbij wij onze eigen regie willen behouden! Dit kabinet breekt ons mooie land af en holt onze democratie uit!

Steeds meer mensen zijn het zat! Kijk naar de Occupy protesten. Er zijn al goeie acties en demonstraties geweest in verschillende sectoren. Ik denk terug aan de demonstratie voor behoud PGB en natuurlijk de 19e!

Wij willen de protesten van diverse groepen bundelen in een gezamenlijke demonstratie op zondag 20 november op de Dam in Amsterdam die oproept voor solidariteit, echte democratie en welzijn boven welvaart! Laat massaal je stem horen en kom in verzet tegen dit aso-kabinet!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten