dinsdag 13 september 2011

andere vorm actie 14 september

14 september: geen actie, maar kom wel in je beste kleren naar het debat!


Beste (mede)gebruiker van ADL-assistentie,

Het debat (algemeen overleg) over ADL-assistentie komende woensdag 14 september gaat hoogstwaarschijnlijk wel door.
We gaan geen actie voorafgaand aan dit debat opzetten. (Er is al veel bereikt. De vraag is wat er rond dit debat met verdere actie nog extra zou zijn te bereiken.). Op 19 september is de grote landelijke actie tegen de stapeling. Daar zullen we ons krachtig laten horen.

Het zou wel goed zijn als op 14 september veel bewoners het debat bijwonen. Ons voorstel is om in onze beste kleren (pak, galajurk, of iets dergelijks) te verschijnen. Zo kunnen we (naast onze voorzichtige blijdschap) laten zien dat we het debat en de verdere invulling actief blijven volgen. Met onze chique kleren benadrukken we tegelijkertijd dat we actieve burgers zijn die midden in de samenleving staan. Burgers die dat ook in de toekomst willen blijven doen(en daar de benodigde hulp ook vanuit pgb voor moeten blijven ontvangen)
Het zou fijn zijn als je hier ook aan mee wilt doen.


Praktisch informatie
Het debat vindt tussen 14.00 en 16.00 uur plaats in de Thorbeckezaal van de Tweede Kamer; Lange poten 4 in Den Haag (de ingang op het Plein 2 is zonder lift te gebruiken.)
Let op: er kan in de planning van de Kamer altijd nog wat veranderen. Check voor je vertrek de site van het parlement via deze link om te kijken of het debat inderdaad doorgaat.
Er is daarnaast extra ruimte voor bezoekers in de Alletta Jacobszaal van het Kamergebouw. Je moet je als bezoeker bij de portier aanmelden. Het is niet toegestaan spandoeken mee naar binnen te nemen.
Het kamergebouw is goed toegankelijk en heeft ook enkele toegankelijke toiletten.
Fokus heeft ook nog extra ruimte gereserveerd in zalencomplex 7AM aan het Buitenhof 47 (2513 ah) den haag.
We gaan ervan uit dat je zelf de reiskosten betaald voor het bijwonen van het debat.

Fokus heeft enkele ADL-assistenten geregeld voor hulp tijdens het debat.


Tot woensdag 14.00 of anders tot de grote actiedag van 19 september




Met vriendelijke en strijdbare groeten,

Namens Terug naar de Bossen: Jeroen Zwart - Gerda Polman - Theo Hendrikse - Jan van Slochteren - Mandy Mienes - Frans Huijsmans - Harrie Scheurs - Sandra Zwagerman - Jan Dick Bruijne - Jan Troost

Bewoners ADL-clusters: Roelofje Mussche, José van Emmerik, Geert Bakker

Geen opmerkingen:

Een reactie posten