donderdag 14 juli 2011

Onze wens om één grote actie vindt gehoor!

Vandaag, 14 juli, hebben wij deelgenomen aan een belangrijk overleg. We mogen daar niet teveel over loslaten, maar zodra het kan zijn jullie de eersten die het horen. Wij zeggen niets, behalve twee dingen; 1. het zijn ook maar gewoon mensen en 2. We hebben geen handtekeningen gevraagd of foto's gemaakt hahaha...

Zeker is dat het een hete herfst gaat worden. De aftrap zal een grote manifestatie zijn. Deze wordt gehouden de dag voor of na Prinsjesdag.

Onze wens om 1 actie vindt gehoor!  Hou dus onze website in de gaten!

De taakverdeling was weer goed geregeld. Miek maakte opmerkingen en stelde vragen en Suzan was van het netwerken. Dat zal betekenen dat we gaan deelnemen aan nog meer overleggen!

We denken in mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden en we hopen dat ons enthousiasme aanstekelijk werkt. Dus....hou onze blog de komende tijd in de gaten. Nu moeten we doorpakken!

Het idee om bekende nederlanders te vragen een handtekening te zetten om NEE te zeggen tegen de STAPELING VAN MAATREGELEN gaan wij na de vakantie groots aanpakken. Daar hebben we jullie hulp bij nodig. Er zal een brief op onze blog komen waarnaar jullie kunnen linken als jullie twitteren of mailen naar heel bekend Nederland. Alle sterren, helden en heldinnen kunnen aangeschreven worden. Uiteraard doen we zelf ook onze uiterste best, maar jullie hulp kunnen we goed gebruiken!

Suzan en Miek


6 opmerkingen:

  1. Fijn dat er een gezamenlijke actie komt. Ik ben van de partij! We passen zelfs onze vakantie (september) er op aan.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ben aan het warmdraaien....
    AnnaPO

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ik ben het met jullie eens dat we ons goed moeten laten horen andes loopt het de spuigaten uit dan denkenze dat ze alles kunnen doen met ons

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik wil jullie vragen onderstaande linken te bekijken en te tekenen (en bevestigen).

    brief richting indicatiestellers en Zorgkantoren https://www.facebook.com/?ref=logo#!/note.php?note_id=235636183123352

    Burgermotie van wantrouwen tegen dit kabinet! http://petities.nl/petitie/burgermotie-van-wantrouwen-tegen-dit-kabinet

    Gr. Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen